Dovoz a prodej mražených a chlazených výrobků

Česká společnost CITUS, s.r.o. se specializuje na dovoz a prodej mražených a chlazených výrobků jako jsou ryby, zvěřina, drůbež a všechny druhy masa, hranolky, ovoce a zelenina, zmrzlina a mnoho dalších produktů. Nabízí široký sortiment kvalitních mražených polotovarů.

Firma dodává mražené produkty pro gastronomické provozy – závodní a školní jídelny, nemocnice či restaurace. Mražené zboží prodává především v levnějším velkospotřebitelském balení, ale můžete nakoupit i menší množství.

Specialitou je vlastní zpracování zvěřiny ze zvěře pocházející z české volné přírody = velmi výhodné ceny. Firma se zaměřuje na velmi kvalitní maso, ryby, zeleninu a další mražené produkty.

Společnost CITUS, s.r.o. byla založena v roce 1994 a její původní specializací byl obchod s drůbeží. Časem firma rozšířila sortiment, vybudovala vlastní mrazírenské sklady a začala spolupracovat se zahraničními dovozci. Radikální rozšíření nabídky mražených výrobků společně s důrazem na kvalitu mělo za následek prudký vzestup počtu spokojených zákazníků.

V současné době firma spolupracuje s významnými podniky českého potravinářského průmyslu a rozšiřuje svou nabídku o zajímavé mražené a chlazené výrobky především ze zahraničí. Firma rozváží zboží téměř po celé republice, nabízí velmi široký sortiment a pravidelně vypisuje akční slevové ceny na vybrané výrobky.

Dhttp://www.citus-mrazirny.cz/